Vauhtijuoksu+ -hyväntekeväisyysspeedrun

Vauhtijuoksu+ -hyväntekeväisyysspeedrun

Vauhtijuoksu on Oulun Tietoteekkarit ry:n järjestämä speedrun-maratoni, jonka aikana lukuisat pelaajat ottavat itsestään mittaa erilaisissa videopeleissä, tavoitteenaan pelata niitä mahdollisimman nopeasti. Keväällä 2019 ensimmäisen kerran järjestetty Vauhtijuoksu-tapahtuma oli suuri menestys. Tapahtuman aikana järjestetyssä hyväntekeväisyyskeräyksessä saatiin kerättyä lähes 6000 euroa OYS:n lastenklinikan hyväksi! Tapahtuma oli niin mahtava, että päätimme järjestää heti syksyllä toisen. Kevään pelejä voit käydä ihastelemassa Oulun Tietoteekkarit ry:n YouTube-kanavalta. Syksyllä järjestetään Vauhtijuoksu+ -hyväntekeväisyysspeedrun, johon pelaajat kasataan tällä kertaa kaikista Oulun yliopiston opiskelijoista ja aktiiveista. Lisätietoa löytyy osoitteesta https://vauhtijuoksu.otit.fi/. Ilmoittautuminen pelaajaksi on auki!

Vauhtijuoksu+ järjestetään 8.-10.11.2019 Telluksen Business Kitchenissä ja striimataan internettiin Twitch-suoratoistopalvelua hyväksi käyttäen. Hyväntekeväisyyskohdetta ei ole vielä päätetty ja ehdotuksia otetaan vastaan!

Mukaan pelaamaan pääset täyttämällä ilmoittautumislomakkeen, joka löytyy osoitteesta https://vauhtijuoksu.otit.fi/. Lomake sulkeutuu 4.10. ja ilmoittautuneille ilmoitetaan valinnasta mahdollisimman pian! Valintaperusteet löydät kyseiseltä sivulta. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä pc@otit.fi tai jsloth :iin IRCnetissä.