Otitsun-hautajaissitsit

Raudasta sinä olet tullut ja raudaksi sinun pitää jälleen tulla.

Tervetuloa saattamaan rakas Otitsunimme viimeiselle matkalle ja muistelemaan sen elämän taivalta sitsien merkeissä. Sitsit järjestetään Teekkaritalolla tiistaina 12.11. klo 18 ja tervetulleita paikalle ovat teekkarit, jotka haluavat viimeisen kerran olla Otitsunin äärellä. Illan aikana on mahdollista jakaa omia lämpimiä ja miksei hieman viileämpiäkin muistoja vuosien varrelta. Jatkoilla sauna lämpenee ja hautajaiskansakin voi vaihtaa keveämpään tunnelmaan!

 

Pukukoodina toimii tumma puku mustalla solmiolla (eli perinteikäs hautajaispukeutuminen). Nykyisten ja entisten operaattoreiden ilmoittautuminen alkoi jo osoitteessa https://otit.fi/ripotitsun ja muiden teekkareiden ilmo aukeaa 30.10.2019 klo 13:37 tuolla samaisella sivulla. Kaikkien ilmoittautuminen päättyy 4.11. Klo 11:59. Fuksit ovat ensisijaisesti tervetulleita työvoimaksi. Maksu suoritetaan Oulun Tietoteekkarit ry:n tilille FI03 4744 3020 0116 87 sunnuntaihin 10.11. mennessä. Viestikenttään ”Hautajaissitsit” sekä oma nimi. Muistutathan myös aveciasikin maksamaan samoilla ohjeilla!

 

Jos et pääse paikalle, mutta haluat silti muistaa Otitsunia, voit tuoda kiltahuoneelle adressin tai jonkin muun muistamisen 12.11. klo 12 mennessä.

 

Mitä? Hautajaissitsit Otitsunin kunniaksi

Milloin? Tiistai 12.11. klo 18

Ketä? Vanhat sekä nykyiset operaattorit ja teekkarit 2-n

Missä? Teekkaritalo, Kalervontie 7

Pukukoodi? Tumma puku mustalla solmiolla (perinteikäs hautajaispukeutuminen)

Mitä kustantaa? 16/20€ (holiton/holillinen)

Miten pääsee mukaan? Ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta https://otit.fi/ripotitsun